Astro consultatii

Astrograma natala

Astrograma natala a unui om se analizeaza pentru a vedea ce calitati are pe care poate sa le foloseasca; ce defecte are, pe care e bine sa le indrepte; datorita esentei lui, ce tip de intamplari poate sa atraga in viata lui- ceea ce se mai numeste si “destin”; ce fel de relatii are cu ceilalti oameni; si mai ales, cum poate sa se imbunatateasca si sa isi realizeze maximumul hartii cu care a venit pe pamant. O astrograma natala costa 200 de lei.


Sinastrie

Daca vreti sa stiti cum va potriviti cu iubitul/iubita voastra, sau daca vreti sa incepeti o relatie si sunteti curiosi cum va veti intelege, se poate face un studiu de compatibilitate, numit si Sinastrie. El se poate face pentru oricare doua “parti”: doua persoane (parteneri, amici, sef- subaltern, rude etc.), intre o persoana si o firma/companie sau chiar intre doua firme. O sinastrie costa 200 de lei.


Revolutie solara

“Revelionul” personal al fiecarui om este atunci cand Soarele se intoarce la acelasi grad si minut ca in ziua in care s-a nascut. Astrograma care se ridica pentru acest moment de cheama Revolutie solara si arata climatul general al anului care urmeaza, domeniilor vietii care vor inflori si domeniile vietii care vor fi mai limitate, transformari prin care trece omul sau perioade mai intense. O Revolutie solara costa 200 de lei.


Astrologie orara

Folosind astrologia se poate raspunde la intrebari punctuale de orice fel. “Mi-am pierdut actele; le voi mai gasi?”, “Ma voi casatori cu iubitul/iubita mea?”, “Este adevarat ca….?”, “Cat timp voi locui in aceasta casa?” etc. Orice intrebare de orice tip, adica: “unde”, “cand”, “cum”, “cine”, “de ce” isi poate gasi raspunsul prin aceasta aplicatie a astrologiei. Ea se numeste Astrologie Orara si o analiza este 50 de lei.


Harta astrala personalizata.

Sub forma de tablou, pretul: 150 lei.

Mai multe detalii aici.


COMANDA: pentru a comanda oricare din interpretarile de mai sus, va rugam sa ne trimiteti cererea prin formularul de contact de aici. Toate celelalte detalii le vom stabili prin e-mail sau telefon.


(*) Studiile le fac in scris si, dupa posibilitati, le discut cu cel care le-a cerut. Ele cuprind interpretarea, cu explicatii, si harta astrologica. Pentru orice tip de interpretare este nevoie de data, ora si locul nasterii.