Astroart

Hartile astrale personalizate sunt desenate de mana, pictate cu acuarele si carioci speciale pe hartie groasa de diferite tipuri. Ele respecta intocmai harta astrologica, planetele sunt pozitionate in punctele corecte, localizarea lor este scrisa pe harta si aspectele intre planete sunt reale.

Deoarece sunt personalizate, realizarea lor dureaza 2-3 zile lucratoare. Daca vreti sa le comandati drept cadou de zi de nastere, de botez, de nunta, va rugam sa aveti in vedere acest detaliu.

Le puteti comisiona prin e-mail, daca sunteti din Bucuresti le puteti ridica personal, si daca sunteti din alta localitate le putem trimite curierar. La costul lor se va adauga costul transportului,

Acuarela A3

Costul acestui format este de 230 de lei.

Acuarela A2

Costul acestui format este de 330 de lei, fara rama.

Speciale

Aceste astrograme-tablou sunt atipice, si ca dimensiuni, si in ceea ce priveste compozitia: am desenta in ele alte simboluri astrologice decat cele clasice (zodia, simbolul sabian etc) sau simboluri ce nu tin de astrologie.

Astrologia Lunara

Astrologia lunara este, se pare, mai veche decat cea solara, cea pe care o cunoaste toata lumea. Cercul zodiacal era impartit in 28 de sectiuni, numite “resedinte lunare” (‘lunar mansions”), fiecare cu semnificatii mult mai exacte decat ale celor 12 zodii solare. Tabloul de mai jos este si un fel de tabel util cu aceste resedinte lunare, estenotat aici intervalul de grade pe care il cuprinde fiecare resedinta si cateva semnificatii pe scurt. Poate fi folosit in astrologia natala (va uitati unde este Luna voastra, in ce zodie si la ce grad, si cititi descrierile care i se aplica) dar se mai foloseste si in elective, si in anumite sisteme de astrologie orara chiar.

In ceea ce priveste electivele, inteleg ca in zonele rurale din China sunt oameni care inca isi programeaza casatoria la inceputul zodiei Capricornului, pentru ca Soarele se afla atunci in resedinta Lunara care este favorabila casatoriilor.

Tabloul se face pe comanda si realizarea lui dureaza 2-3 zile. Dimensiunea: 40X50 cm. Pretul: 330 de lei, fara rama.